Külügyi lehetőség

Erasmus+ szociális kiegészítő támogatás 2017/2018

A Tempus Közalapítvány és az Eötvös Loránd Tudományegyetem pályázati lehetőséget hirdetnek szociális alapú kiegészítő pénzügyi támogatásra azon felsőoktatásban tanuló hallgatók számára, akik a 2017/2018-as tanévben Erasmus+ tanulmányi célú mobilitási ösztöndíjat kívánnak elnyerni/elnyertek. A pályázat beadásának nem feltétele az elnyert ösztöndíjas státusz, tehát minden részképzésre pályázó hallgató adhat be kiegészítő igényt.

A megpályázható összeg:

  • tanulmányi célú mobilitás esetén havi 200 euró,
  • szakmai gyakorlati mobilitás esetén havi 100 euró
  • az elnyert Erasmus+ alapösztöndíjon felül.

A kiegészítő támogatást csak akkor kapják meg a hallgatók, ha az Erasmus+ ösztöndíjat is sikeresen megpályázták, és elnyerték, kiutaztak, továbbá teljesítik külföldi tanulmányi kötelezettségüket, megvalósítva ezzel az Erasmus+ mobilitást.

Pályázatok leadásának módja:

A pályázati igénylőlapot számítógéppel kitöltve, magyar nyelven kell leadni

  • egy nyomtatott, eredeti (kék színű tollal) aláírt példányban a küldő intézmény Erasmus+ koordinátoránál (Szontágh Anikó, ELTE RK Nemzetközi Iroda, Erasmus+ Osztály 1056 Budapest, Szerb utca 21–23. I. emelet 37-es szoba)
  • egy kitöltött (nem szkennelt, aláírás nélküli) elektronikus (xls formátumú, NEM:pdf, doc etc.) változatot az erasmus@elte.hu e-mail címre is el kell küldeni. Az e-mailben küldött igénybejelentő lapot kérjük az alábbi séma alapján átnevezni: Vezetéknév_Keresztnév_(születési dátum)_ÉÉÉÉHHNN_ELTE_1516 (Példa: Toth_Imre_19951231_ELTE_1718)
    Az e-mail tárgyában kérjük feltüntetni: JELENTKEZÉS: ERASMUS+ SZOCIÁLIS KIEGÉSZÍTŐ TÁMOGATÁS

A pályázatok leadásának határideje: 2017. május 24.

További információk: https://www.elte.hu/content/erasmus-szocialis-kiegeszito-tamogatas.t.13848?m=658

 

Felhívás

Igénybejelentő

Leave a Reply