Tanárképzési Bizottság


A Tanárképzési Bizottság (EHÖK TKB) feladata alapvetően négy kar – a BTK, az IK, a PPK és a TTK – osztatlan tanérképzésben tanuló hallgatóinak érdekképviselete, az Egyetem őket érintő szabályzatainak folyamatos felülvizsgálata és a részönkormányzatok  tanárképzéssel  kapcsolatos  feladatainak összehangolása.

A Bizottság az EHÖK tanárképzési referenséből és a négy érintett kar részönkormányzatának tanárképzési tisztségviselőkből áll. Az EHÖK tanárképzési referens feladata folyamatos kapcsolattartás és együttműködés a Tanárképző Központtal, a Bizottság pedig együttesen állásfoglalásokat  fogalmaz  meg  a  Küldöttgyűlés  és  az Elnökség részére a tanárképzést  érintő  ügyekben, figyelemmel  kíséri  az  Egyetem  tanárképzéssel  foglalkozó  testületeinek  működését  és döntéseit, továbbá szakmailag véleményezi az elé kerülő szabályzat-módosítási javaslatokat.

A Tanárképzési Bizottság ügyrendjét itt olvashatod.

Ha bármilyen kérdésed van a tanrképzési érdekképviselettel kapcsolatban, keresd bizalommal Lőrincz Pétert, az ELTE HÖK tanárképzési referensét, vagy a karod tanárképzési tisztségviselőjét! Elérhetőségeiket az alábbi táblázatban találod.


Elérhetőségek
.
Név Terület E-mail
Lőrincz Péter ELTE HÖK tanarkepzes@ehok.elte.hu
Heiczinger Márton BTK HÖK tanarkepzes@btkhok.elte.hu
Nagy Bendegúz  IK HÖK tanarkepzes@ikhok.elte.hu
Harangozó Pálma PPK HÖK tanarkepzes@ppkhok.elte.hu
Bánfi Boglárka Anna TÓK HÖK tanarkepzes@tokhok.elte.hu
Juhász Anna TTK HÖK tanarszk@ttkhok.elte.hu

 

A Tanárképzési Bizottság üléseinek jegyzőkönyvei:

2017.10.26.