Sajtó- és Kommunikációs Bizottság


A Sajtó- és Kommunikációs Bizottság (EHÖK SKB) feladata az Önkormányzat hírnevének és arculatának gondozása, közösségimédia-felületeinek kezelése, a belső és külső információ-áramlásának megszervezése és elősegítése illetve az Egyetem és az Önkormányzat rendezvényeinek kommunikációja és promótálása. A Bizottság felel az EHÖK elnöksége és kabinetje által hozott döntések és határozatok nyilvánosságának biztosításáért (röviden az Önkormányzat átláthatóságáért), az egységes és hatékony kommunikációs rendszer kialakításáért és működtetéséért, illetve OHV-kérdőívek hirdetéséért is.

Az Önkormányzat számos szakterületen képviseli Egyetemünk hallgatóit – nem elég azonban az érdekképviseleti munka elvégzése, az ezekkel kapcsolatos információkat el is kell juttatni a hallgatóknak. A Bizottság tagjai – az EHÖK kommunikációs alelnöke és a kari kommunikációért felelős tisztségviselők – felelnek az egyetemi és kari szintű Facebook-, illetve Instagram-oldalak gondozásáért, a legalapvetőbb tanulmányi, ösztöndíjas, kollégiumi, stb. információk és a különböző események minél szélesebb körű terjesztéséért. A kommunikációs alelnök továbbá kapcsolatot tart az Egyetem közkapcsolati vezetőjével, az egyetemi szintű öntevékeny csoportokkal, illetve az ELTE Online képviselőivel.

A Sajtó- és Kommunikációs Bizottság ügyrendjét itt olvashatod.

Ha bármilyen kérdésed van a kommunikációs érdekképviselettel kapcsolatban, keresd bizalommal Szilágyi Annát, az ELTE HÖK kommunikációs alelnökét, vagy a karod kommunikációs tisztségviselőjét! Elérhetőségeiket az alábbi táblázatban találod.


Elérhetőségek
.
Név Terület E-mail
Szilágyi Anna ELTE HÖK kommunikacio@ehok.elte.hu
Horgos Patrick ÁJK HÖK kommunikacio@ajkhok.elte.hu
Horváth Sára Tekla BGGyK HÖK kommunikacio@barczihok.elte.hu
Huszár Boglárka BTK HÖK kommunikacio@btkhok.elte.hu
Fazekas Liliána GTK HÖK kommunikacio@gtkhok.elte.hu
Cser Bálint IK HÖK kommunikacio@ikhok.elte.hu
Temesi Ádám KolHÖK kommunikacio@kolhok.elte.hu
Szupkay Benedek PPK HÖK kommunikacio@ppkhok.elte.hu
Rezner Zsófia TáTK HÖK komm@tatkhok.elte.hu
Parag Hanna TÓK HÖK kommunikacio@tokhok.elte.hu
Szász Boglárka TTK HÖK nyuz@ttkhok.elte.hu

 

A Sajtó- és Kommunikációs Bizottság üléseinek jegyzőkönyvei:

2022.11.08.

2022.10.11.