Hírek

Bemutatkoznak az ELTE BDPK HK képviselő-jelöltjei

Alább olvashatjátok az ELTE BDPK HK képviselő-jelöltjeinek bemutatkozásait!

Bogdán Eszter

Az én nevem Bogdán Eszter, másodéves tanító szakos hallgató vagyok. Képviselő tagnak szeretnék jelentkezni, ugyanis nagyon megtetszett ez az iskolai légkör, és én is aktív része szeretnék lenni. Az eddigi programok nagyon érdekesek és izgalmasak voltak, különösen tetszett az idei orientációs hét, ami rengeteg energiát adott az iskola megkezdéséhez. Látni az örömöt, cselekedni a diákokért, hogy minél jobban megszínesítsük az itt töltött diákéveinket, és igazi közösséget teremtsünk. Ezt szeretném! Veletek, együtt sikerülni is fog!

Góczán Pál

Azért szeretnék HÖK-tag lenni, mert szeretnék segíteni hallgatótársaimnak a különböző problémáikban, illetve az elsős hallgatóknak bevezetést adni az egyetemi életbe. Szeretném, hogy az egyetem egy olyan közeg lenne ahol bárki megnyílhat, kiteljesedhet. Motiváltnak érzem magam a feladathoz és bízom benne, hogy megfelelően helyt tudok állni.

Hengszter Norbert Márk

Hengszter Norbert Márknak hívnak, negyedéves magyar–történelem osztatlan tanár szakos hallgató vagyok. Két évig voltam mentor a HÖOK Mentorprogramban, így van tapasztalatom a hallgatók segítésében, valamint ismerem az egyetemi szabályzatot is. Ezekkel együtt számos hallgatóval tartom a kapcsolatot napi szinten, így testközelből értesülhetek az átlag egyetemisták észrevételeiről, gondjairól. Célom az, hogy a legjobb képességeim bevetve képviseljem hallgatótársaim érdekeit a HÖK-ben, hogy a hallott sérelmeket minél előbb orvosoljuk, valamint, ha már a HÖK nevében is benne van a „hallgató”, akkor ez szolgálja minél inkább az ő érdekeiket.

Hercz Balázs

Hercz Balázs vagyok, magyar-ének szakos negyedéves hallgató. Régóta hiszek az emberek együttes erejében, abban, hogy közösen nagy dolgokra vagyunk hivatottak. Az egyetemen a „nagy dolgainkért” a HÖK felel, én pedig segíteném őket terveik megvalósításában. Szavazz rám!

Kardos Laura

Kardos Laura vagyok, jelenleg harmadéves angol-földrajz osztatlan tanárszakos hallgató. Az egyetemen eltöltött évek alatt rádöbbentem arra, hogy szeretek tenni a hallgatókért, kiállni az érdekeikért és segíteni őket. Megválasztott képviselőként minden erőmmel arra törekednék, hogy a BDPK Helyi Képviseletének élén olyan személyek álljanak, akik számára a hallgatók a legfontosabbak. Köszönöm, ha szavazatoddal bizalmat szavazol nekem!

Klujber Kristóf

Azért szeretnék HÖK-tag lenni, mert rendkívül kreatívnak gondolom magam, jó a problémamegoldó készségem és szeretnék aktívan részt venni az egyetemi életben. Szeretek programokat szervezni, ahol mindenki jól érezheti magát, célom, hogy a hallgatók minél jobban otthon érezhessék magukat az intézményben. Az egyetem életünk egy meghatározó részét képezi, mivel ez az utolsó állomás a nagybetűs élet előtt. Szeretném mindenkinek még emlékezetesebbé tenni, hogy ha majd egyszer végeznek, csak a sok jó emlék maradjon meg bennük.

Leimeiszter Helga

Leimeiszter Helga másodéves tanító szakos hallgató vagyok. Hallgatói képviselőnek szeretnék jelentkezni, ugyanis úgy érzem, alkalmas lennék a feladat betöltésére. Úgy gondolom, hogy Szombathelyen is szükség van egy tenni akaró, lendületes képviselő testületre. Szükség van, olyan képviselőkre, akik képesek felülkerekedni a mindennapi kihívásokon. Számomra fontos, hogy az értékek mellett, a hallgatók érdekeit is képviseljem. Célom, hogy az egyetemi hallgatói életben sokkal több, jobb, élménydúsabb és minőségi programokat tudjunk szervezni. Olyanokat, amelyek képesek csapatot építeni és összehangolni a diákokat. Közel 15 éve szerves részét képezi az életemnek a tánc, ebből kifolyólag jó csapattársnak tartom magam, jól tudok együtt működni. Ti is számíthattok a segítségemre, de most én is számítok rátok. Kérlek titeket, megelőlegezve a bizalmat támogassátok a jelöltségemet a szavazatotokkal.

Szenner Szabina

Szenner Szabina 2. éves testnevelő-gyógytestnevelő és egészségfejlesztő tanár szakos hallgató vagyok. Sport szakos hallgatóként érzem hogy bár nagy és összetartó közösség, mégis a többi kartól elkülönülő kicsit, ezért is szeretném kicsit őket is képviselni azzal ha KT-tag leszek. Szeretném, hogy a hallgatók minél több élménnyel gazdagodjanak, míg ide járnak és ezzel hozzá tudok járulni és remélem, hogy idővel esetlegesen a HÖK munkáját is tudom segíteni. Egy jó közösséget ismertem meg itt, és ezért is szeretnék ennek a csapatnak a tagja lenni.

Tóth Krisztina

Tóth Krisztina vagyok, és idén, 2020 szeptemberében kezdtem az egyetemet Szombathelyen az ELTE Savaria Egyetemi Központban osztatlan tanári (angol nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára) szakon. Korábbi tanulmányaim során is fontosnak éreztem kiállni a diákság mellett, segíteni munkájukat, támogatást nyújtani számukra, ezért egészem általános iskolás korom óta tagja voltam az adott iskolám diákönkormányzatának. Ezeket a dolgokat szeretném az egyetem során is tovább vinni. Fontosnak tartom a HÖK munkáját, rengeteg segítséget nyújtanak az egyetem minden diákja számára információkkal, programokkal. Hatalmas megtiszteltetés lenne számomra, ha a képviselő-testület tagjaként én is részese lehetnék a sok együttműködésnek, segítségnyújtásnak és örömszerzésnek, amint a hallgatói önkormányzat ad a diákságnak! Célom, hogy segítő kezet nyújtsak a tagok számára, valamint tudják, biztos ember áll mellettük, bármiféle gondjuk adódik, rám számíthatnak.

Varga Réka

Varga Réka vagyok, negyedéves osztatlan tanárszakos hallgató, testnevelés-történelem és állampolgári ismeretek szakon. Ebben a félévben is jelentkeztem az ELTE Hallgatói Önkormányzat által meghirdetett BDPK Képviselői Testületébe. Azért szeretnék csatlakozni a HÖK csapatához, hogy közvetíthessem kéréseiteket, segíthessek megoldani a felmerülő problémáitokat, szeretném, hogy bizalommal fordulhassatok felém.

Sok sikert kívánunk nekik!

Leave a Reply