Hírek

Megújult az ELTE HÖK honlapja!

Új köntösbe bújt a honlapunk – fedezd fel az újdonságokat!

A legszembetűnőbb változás minden bizonnyal az oldalunk kinézete, ám sokkal több változtatást eszközöltünk a felületen, mint csupán a felület-sablon cseréje! A kezdőoldalon immár két oszlopban látod a bejegyzéseket, és a címsor is sokkal kevesebb helyet foglal el az előzőhöz képest; felülre egy keresőmező, jobb oldalra az Olvasd el ezt is! blokk, alulra pedig egy lábléc került. Új szalagképeket is alkottunk – amint azt láthattad is, mikor ráklikkeltél erre a bejegyzésre (és ígérjük, hogy ezentúl a Hírek és Pályázati lehetőség kifejezések mellett másokat is olvashattok majd a hírfolyamotokban!).

A címsorba bekerült néhány új elem, amelyek más ELTE-s oldalakra irányítanak át, a lenyitható menüket átrendeztük, az elavult oldalakat archiváltuk/töröltük, az almenüket betűrendbe raktuk. Számos helyen grafikával is feldobtuk az oldalakat, mint például a Bizottságok, a Pályázatok és ösztöndíjak, valamint a Rólunk és a Kapcsolat pontokban. Az első kettő említett menü szövegeit egységesítettük, az adatokat és az elérhetőségeket aktualizáltuk, mindenütt egységes formázást eszközöltünk, a logikai bukfenceket és felesleges szövegrészeket száműztük (egyébiránt minden, az oldalon található szöveggel ezt csináltuk). A címsorban szereplő oldalainkat számos új menüponttal, átirányító oldallal és információval töltöttük fel.

A Szervezet menüpontban részletes információkat olvashatsz arról, hogy kik alkotják az ELTE HÖK kabinetjét, elnökségét, hogyan tudod elérni őket; hogy mik azok a divíziók és hogyan működnek az egyes Bizottságaink. Az Átláthatóság menüben megtalálod a Küldöttgyűlés számára készített beszámolóinkat, határozatainkat és még számos más hivatalos dokumentumot. A Pályázatok és ösztöndíjak legördülő menüjében pedig bármilyen korábbi vagy aktuális pályázati kiírást, kapcsolódó dokumentumot, leírást vagy határidőt keresel, garantáltan meg fogod találni! S persze minden egyes változtatást úgysem tudunk röviden összefoglalni, de reméljük, hogy tetszik nektek a minden elemében megújult honlap.

Három cél vezérelt minket, mikor teljeskörűen újraalkottuk a weboldalunkat: az informativitás növelése, az oldalon található adatok, szövegek és leírások aktualizálása, naprakésszé tétele, illetve a felület küllemének javítása, felhasználóbarátabb megjelenés megalkotása. Szerinted sikerült? Oszd meg velünk tapasztalataid, esetleges észrevételeid az info@ehok.elte.hu címen vagy a Hallgatói Önkormányzat Facebook-oldalán!

Leave a Reply