Hírek

2020/2021. őszi választási kiírások [BDPK HK, GTI HÖK, TÓK HÖK]

A Magyarországot is sújtó COVID-19 pandémia, és az ezzel összefüggő intézménylátogatási tilalom miatt az ELTE HÖK a 2019/20/II-es szemeszterben nem tudta lefolytatni a hallgatói képviselői választásait. Erre tekintettel az ELTE HÖK Küldöttgyűlés döntést hozott rendkívüli választások lefolytatásáról és a nem lefolyt választások miatt szükségessé vált kérdésekben. A 46/2020. (VIII.22.) ELTE HÖK Küldöttgyűlés határozat rendkívüli működési rendben való működés elrendeléséről, és egyes mandátumok terjedelméről, és rendkívüli választások kiírásáról szóló ELTE HÖK Küldöttgyűlési döntés alapján az alábbi választási eljárások kerülnek kiírásra.

I. Az ELTE HÖK Ellenőrző Bizottsága kiírja az ELTE HÖK BDPK HK Képviselő Testületének választását. A részletek a csatolmányban olvashatóak.
II. Az ELTE HÖK Ellenőrző Bizottsága kiírja az ELTE HÖK BDPK HK koordinátori pályázatot ír ki az ELTE HÖK BDPK HK Képviselő testületének koordinátorának megválasztására. A részletek a csatolmányban olvashatóak.
III. Az ELTE HÖK Ellenőrző Bizottsága kiírja az ELTE KolHÖK kollégiumi tisztújító választását. A részletek az ELTE KolHÖK honlapján olvashatóak.

IV. Az ELTE GTI HÖK Ellenőrző Bizottsága kiírja az ELTE GTI HÖK küldöttgyűlési képviselő választását. A részletek a csatolmányban olvashatóak.
V. Az ELTE GTI HÖK Ellenőrző Bizottsága kiírja az ELTE GTI HÖK elnökválasztását. A részletek a csatolmányban olvashatóak.

VI. Az ELTE TÓK HÖK Ellenőrző Bizottsága kiírja az ELTE TÓK HÖK küldöttgyűlési képviselő választását. A részletek a csatolmányban olvashatóak.
VII. Az ELTE TÓK HÖK Elnöke kiírja az ELTE TÓK HÖK elnökválasztását. A részletek a csatolmányban olvashatóak.

One comment

Leave a Reply