Az ELTE GTK HÖK választásai (2021/2022/1. félév)

Kedves Hallgatók!

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzat (a továbbiakban: ELTE GTK HÖK) Ellenőrző Bizottságának elnöke az ELTE EHÖK Alapszabály (a továbbiakban: Alapszabály) rendelkezései, valamint az ELTE HÖK küldöttgyűlési határozat a 2021/2022/1. félévben rendkívüli működési rendben való működés elrendeléséről és a választási eljárások lebonyolításáról (a továbbiakban: Küldöttgyűlési határozat) alapján Küldöttgyűlési képviselőválasztást hirdet az ELTE GTK hallgatói számára. A választási kiírás ide kattintva érhető el.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzat (a továbbiakban: ELTE GTK HÖK) Ellenőrző Bizottságának elnöke az ELTE EHÖK Alapszabály (a továbbiakban: Alapszabály) rendelkezései, valamint az ELTE HÖK küldöttgyűlési határozat a 2021/2022/1. félévben rendkívüli működési rendben valóműködés elrendeléséről és a választási eljárások lebonyolításáról (a továbbiakban: Küldöttgyűlési határozat) alapján Elnökválasztást hirdet az ELTE GTK hallgatói számára. A választási kiírás ide kattintva érhető el.

Az ELTE GTK HÖK Ellenőrző Bizottságának határozatait a választási névjegyzék elkészültét itt, a jelöltállítási időszak meghosszabbításáról itt és itt, a képviselőválasztás szavazási időszakának meghosszabbításáról pedig itt találod. A Küldöttgyűlési képviselőválasztás jelöltállító és aláírásgyűjtő íveiért ide, az elnökválasztás íveiért pedig ide kattints.

A Küldöttgyűlési képviselőválasztás jelöltállításának eredményeiről készült határozatot itt találod!

További információkért keresd az ELTE GTK HÖK-öt az ellenorzes@gtkhok.elte.hu vagy az info@gtkhok.elte.hu címen!

Leave a Reply