Külügyi lehetőség

Ösztöndíj lehetőségek Európán belül és Távol-Kelet Ázsiába!

Ösztöndíj lehetőség Lettországba

Rendkívüli lehetőség a Lett Köztársaság Oktatásfejlesztési Ügynökségének köszönhetően, melyben három tanulmányi célú mobilitásban való részvétel áll az ELTE polgárainak rendelkezésére.

  1. 2017/01-as tanévre szóló ösztöndíj
  2. 5 hónapra szóló kutatási ösztöndíj
  3. Nyári Egyetemen történő részvétel

További részletek

Az Université Paris-Saclay ösztöndíj-lehetőségei

Nemzetközileg elismert mesterképzés a francia főváros egyik kiemelkedő oktatási intézményében az Université Paris-Saclayban!

Részletek: https://www.universite-paris-saclay.fr/en/universite-paris-saclay-international-masters-scholarship-programme-academic-year-2017-2018

Nanyang Technological University nyári programjai

Kiírásra kerültek a Nanyang Technological University nyári programjai, amelynek keretében egy ELTE hallgató elnyerheti a lehetőséget, hogy tandíjmentesen részt vegyen a szingapúri Nanyang Technological University nyári egyetemi programjainak valamelyikén.
Az ösztöndíj a tandíjmentes részvételt biztosítja, egyéb pénzügyi támogatást nem. A nyertes pályázónak magának kell fedeznie az utazási és tartózkodási költségeit, valamint az adminisztrációs díjakat.

Jelentkezési határidő: 2017. március 26.
Jelentkezni e-mailben lehet a felhívásban jelölt dokumentumok benyújtásával a katalin.ohler@rk.elte.hu e-mail címen.

A pályázati felhívás elérhető az ELTE honlapján: https://www.elte.hu/content/palyazati-felhivas-az-ntu-nyari-programjaira.t.13575

Leave a Reply