Hírek

ELTE GTI alap- és mesterszakos jelöltek

 

 

Alapszakos jelöltek

Bakos Kíra
Sziasztok!
Bakos Kíra (általában,inkább Kyra) 20 éves, nemzetközi gazdálkodás alapszakos hallgató vagyok.
A gimnáziumi tanulmányaim során DÖK-elnökként tevékenykedtem, ezáltal betekintést nyertem a rendezvényekkel kapcsolatos háttérmunkálatokba, miközben a programok aktív résztvevője is voltam.
Hökösként a legfőbb célom egy vidám és biztonságos légkör kialakítása lenne a szakon, hogy ez a kicsit több mint 3 év ne csak tanulásban, de emlékekben gazdag is legyen.
Köszönöm a figyelmet, Kyra out.
Dézsi Viktória
Sziasztok!
Dézsi Viktória vagyok, 18 éves alapszakos hallgató a GTI-n ahol nemzetközi gazdálkodás szakon tanulok.
A HÖK egyik egyértelmű célja, hogy a hallgatók számára az egyetemi élet mindennapjait megkönnyítse és az ahhoz kapcsolódó problémákat megoldja. Ezen kívül, rengeteg lehetőséget és támogatást nyújt az egyetemen tanulóknak különböző pályázatok, ösztöndíjak keretében.
A legszimpatikusabb oldala számomra a szervezetnek, hogy az általa szervezett különböző programokkal és bulikkal a stresszes féléveket jó társaságban és hangulatban tölthetjük. Engem leginkább ezek a területei fogtak meg a HÖK-nek, ezért is szeretnék a tagja lenni, hogy a legjobb tudásom szerint tudjak segíteni és hozzájárulni a feladatokhoz, szervezésekhez
Diczházi Dorottya
Sziasztok!
Diczházi Dorottya vagyok a nemzetközi gazdálkodás alapszakos hallgatója.
Szeretnék HÖK-ös lenni, hogy segíthessek ennek a frissen induló intézetnek felzárkózni az ELTE többi karához.
Azon leszek, hogy kialakuljon itt is egy jó társasági élet és legyen több GTI által szervezett rendezvény. A gólyatáborban és az első félévben tapasztaltak alapján úgy látom, hogy az intézeten belüli közösségi életet meg lehetne jobban szervezni.
Fontosnak tartom, hogy minden tanulással kapcsolatos feltétel biztosítva legyen, hogy mindenki sikeres vizsgákat tehessen!
Összességében a célom az intézetünk önálló arculatának kialakítása az egyetem keretein belül. Ha a fentiek számodra is fontosak, szavazz rám!
Hadarics Eszter
Fontosnak tartom a közösségi életet egyetemen belül is. Segítsük egymást a kövi pár évben, hiszen mi nem tudunk a felsőbb évfolyamokra támaszkodni. Én azt szeretném, ha egymásból erőt merítve jutnánk el közösen a diplomáig.
Kántor Kata
Kántor Kata vagyok a GTI gazdálkodás és menedzsment alapszakos hallgatója. Az alábbiakban szeretnék egy pár szót írni arról, hogy miért veszek részt 2019-es tavaszi hallgatói érdekképviseleti választáson.
Már a gimnáziumi éveim során tagja voltam a diákönkormányzatnak, ugyan kicsiben, de már itt is tapasztalatot szerezhettem arról, hogyan kell együttműködni a többi diákkal és a tanárokkal. Végig követhettem azt a folyamatot, hogy hogyan válnak valóra az ötletek és azokból, hogyan lesznek életre szóló élmények, emlékek. Mindvégig szerettem részt venni a rendezvények szervezésében és lebonyolításában, ezt szeretném a GTI-n is folytatni.
A HÖK tagjaként szeretnék segíteni a beilleszkedésben, az intézményen belüli kommunikáció megkönnyítésében vagy bármi olyan kérdésben, ami felmerülne bennetek a hétköznapokban.
Ne tévesszen meg senkit a magasságom, 155 cm-em ellenére is határozott vagyok, és hangot fogok adni a véleményeteknek és persze szeretném majd véghezvinni a HÖK terveit is. Lehet, hogy nehezebben találsz meg a tömegben, de keress bizalommal!
Azért is lenne számomra inspiráló a HÖK tagjának lenni, mert első évfolyam lévén előttünk áll a feladat, hogy kialakítsuk a GTI-s hagyományokat, programokat és még inkább színesebbé tegyük a hallgatói életet.
Terveim között szerepel egy mentorprogram létrehozása is, ahol a következő évfolyam beilleszkedését segítenénk elő, és minden olyan kérdésben segíteni tudnánk nekik, ami nekünk nehézséget jelentett az elmúlt félévben.
Ezen kívül célom lenne számos olyan program szervezése, ami fejlődési lehetőséget nyújtana. Persze a bulikról se feledkezzünk meg! Hiszen egy alkalom a koccintásra is legalább olyan jó lehetőség a csapatepitesre, mint egy tréning!
Mindent összevetve minél több lehetőséget szeretnék teremteni, hogy egy menő és összetartó GTI-s közösség alakulhasson ki.
Kraszovszkaja Zlata
Sziasztok!
Kraszovszkaja Zlata vagyok, kereskedelem és marketing szakos hallgató. Szeretnék az ELTE hallgatójaként részt venni a Hallgatói Önkormányzatban és ezáltal szeretnélek Titeket képviselni, de ehhez a Ti segítségetekre is szükségem lesz! Igyekszem a legjobb tudásom szerint segíteni, mind a tanulmányaitok előrehaladásában, mind a tartalmas hallgatói élet megvalósításában. Remélem bizalmat szavaztok nekem, hogy együtt érdekesebbé és jobbá tegyük az ELTE-n eltöltött éveket.
Nem fogod megbánni, ha rám szavazol!
Lévai Miléna
Sziasztok!
Lévai Miléna vagyok, alapszakos hallgató. Jelentkezésem legfőbb motivációja, hogy aktívabb részese lehessek az egyetemi életnek: ötleteimmel színesítsem és egyedibbé tegyem új karunk programjait és segítsek a különböző tanulmányi, kulturális és közösségi rendezvények szervezésében. Fontosnak tartom a tanár-diák kommunikáció és a hallgatók közötti információáramlás továbbfejlesztését, akár a közösségi média bevonásával is. Eddigi (gimnáziumban szerzett) tapasztalataim alapján úgy érzem alkalmas vagyok arra, hogy hatékonyan képviseljem hallgatótársaim érdekeit is.
Madai Márk Valentin
Tisztelt Hallgatótársam!
Madai Márk Valentin vagyok, a Te jelölted a Küldöttgyűlésben.
1999-ben születtem Budapesten, jelenleg Tápiószecsőn élek. Középiskolai tanulmányaimat a nagykátai Damjanich János Gimnázium emelt szintű nyelvi tagozatán végeztem. Angol és olasz nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem.
Hosszú évek óta tevékenykedem az érdekképviseleti szektorban. Már a közoktatás szereplőjeként megfogalmazódott bennem az engem körülvevő diákságért való tenni akarás igénye. A 2017. évi Országos Diákparlament kezdeményezésére megalakult az Országos Diák Tanács, az oktatásért felelős miniszter és diák szereplőinek hosszú távú együttműködésére létrehozott egyeztető fóruma. A testületben Pest megye delegáltjaként közvetítettem a diákok véleményét és álláspontját az oktatásirányítás felé.
Az ELTE hallgatójaként feladatomnak tekintem, hogy összefogással egy erős hallgatói közösséget építsünk ki, amely képes magával ragadni az ELTE-sek tömegét. Ennek alapja a 2019-ben megalakulandó GTI Hallgatói Önkormányzat lehet.
Tisztelt Hallgatótársam! Szeretném a felsőoktatás színterén, a Küldöttgyűlés képviselőjeként is kamatoztatni a rendelkezésemre álló erőforrásaimat egy olyan szorosan együttműködő, stabil financiális háttérrel rendelkező és jelentős támogatottságú érdekképviseleti szervezet tagjaként, amely számára elsőrendű prioritás a hallgatói közösség érdekeinek feltárása, képviselete és védelme más érdekhordozókkal szemben, ugyanakkor a szakmaiság és az átláthatóság egyaránt érték. Közös célunk egy olyan egyetemi közösség kialakítása, amelyben valamennyi hallgató jól érzi magát, megtalálja a számításait, és amelyben
A HALLGATÓ AZ ELSŐ.
Jelölti programom nyolc szignifikáns területre fókuszál, az ösztöndíjrendszertől a hallgatói életen át egészen a környezettudatosságig konkrét, kézzel fogható javaslatokat fogalmaz meg. “Elkötelezettség. Céltudatosság. Felelősségtudat.” – ez az én jelszavam. Formáljuk együttes erővel a hallgatói közösséget, szavazz rám a GTI HÖK-választásokon!
Magyari Dorottya
Sziasztok!
Magyari Dorottya vagyok 20 éves, a GTI Kereskedelem és marketing alapszakos hallgatója. Ezzel a szövegemmel szeretnék kampányolni, hogy bekerüljek a GTI HÖK tagjai közé. Számomra a rendezvények és események szervezésének területe a legszimpatikusabb. Középiskolás éveimet is meghatározta a közösségi élet szervezése. Számos hasonló tevékenységben vettem részt, ilyen volt például már az Education való részvétel is.
Hogy miért tartom magam alkalmasnak erre a pozícióra? Elsősorban a legfontosabb szempont, hogy minden diák számára színessé és érdekessé tegyem az egyetemi mindennapokat és ne csak a ZH-k és a tanulás körül forogjon az egész. Nyilván az is fontos, de mindenkinek kell a szórakozás és a kikapcsolódás, különböző érdekes programok, hogy feltöltődjenek. Viszont az egyetemi lét előtt ott van még a Gólyatábor, ahol mindenki megismerkedhet leendőbeli szaktársával lazább körülmények között. Továbbá, számomra mindig is fontos volt, hogy mindenki jól érezze magát körülöttem, ez azóta sem változott, és szeretném ezt tovább vinni a HÖK-be is.
Ha tetszett ez a pár sor és szeretnéd, hogy együtt valósítsuk meg azt a helyet, amit szeretnénk szavazz rám!
Major Ákos
Sziasztok!
Major Ákos vagyok, 19 éves, kereskedelem és marketing szakos hallgató.
Részt vettem a HÖK előkészítő tanfolyamon, és népszerűsítettem az Intézetünket Educatio Kiállításon és nyílt napon.
Számomra alap, hogy az ember tegyen azért, hogy jól érezze magát a környezetében.
A mi felelősségünk az, hogy hallassuk a hangunkat, építsük a saját környezetünket és a diákság igényeire formáljuk az egyetemet!
Fogjunk össze, érezzük jól magunkat aktívan!
Make ELTE great again!
Nar Tarkan
Pap Zsófia
Pap Zsófia vagyok, küldöttgyűlési jelölt. 1998-ban születtem Budapesten. Középiskolai tanulmányaimat a tatai Eötvös József Gimnázium angol kéttannyelvű tagozatán végeztem. Angol, valamint német nyelvből magas szintű nyelvtudásra tettem szert. Jelenleg az ELTE GTI nemzetközi gazdálkodás alapszakos hallgatója vagyok.
A közoktatásban eltöltött éveim alatt több pozícióban is kipróbálhattam magam mind az iskolai mind a kollégiumi diákönkormányzatok munkájában. A diákság problémáinak megoldása, igényeinek teljesítésein felül törekedtem a vélemények, álláspontok közvetítésére az igazgatóságok felé, ezzel létrehozva egy hosszútávú barátságos együttműködést, amely elősegíti az oktatást, tanulást. Így az ELTE hallgatójaként is fontosnak tartom, hogy egy összetartó közösséget hozzunk létre, ami vonzó lehet a leendő diákok számára valamint jó alapot biztosít azon intézményi feltételek teljesítéséhez, amelyek segítségre lehetnek ahhoz, hogy intézetünk a későbbiekben karrá váljon. Mindezek alapja a 2019-ben megalakuló GTI Hallgatói Önkormányzat lehet.
Az egyik legfontosabb feladatomnak tekintem, hogy pozitív magatartással, együtt tegyünk a közösségért, valamint a következő években megerősítsük a hallgatói önkormányzatot és példaként szolgáljunk a jövő generációnak.
Szavazz rám a GTI HÖK választásokon!
Soós Nikoletta
Kedves Hallgatótársaim!
Soós Nikoletta vagyok, küldöttgyűlési képviselőjelölt.
1998-ban születtem Budapesten, jelenleg Dunakeszin élek. A dunakeszi Radnóti Miklós Gimnáziumban végeztem középiskolai tanulmányaimat, ahol már szerencsém volt megismerkedni a diákönkormányzattal. Képviselőként közvetítettem társaim véleményét az igazgatóság felé, elősegítve ezzel a diákok életének és tanulásának javítását, ami úgy gondolom, hogy egy jó alapot biztosíthat a GTI hallgatói önkormányzati tevékenységekhez.
Az ELTE GTI első generációjának tagjaként fontosnak tartom, hogy a GTI HÖK létrehozásával biztos alapokat fektessünk le a későbbi generációk számára (mivel a hallgatói érdekérvényesítés legfontosabb fóruma a Hallgatói Önkormányzat), hogy kiépítsünk egy olyan hallgatóbarát közeget, ahol minden hallgató véleménye számít, s ami vonzó a leendő diákok számára is.
Szavazz rám a GTI HÖK választásokon!

 

 

Mesterszakos jelöltek

Csontos Dávid
Sziasztok, Csontos Dávid vagyok, első éves vezetés és szervezés mester szakon. Nem ismeretlen számomra a hallgatók érdekképviselete, anno a Bölcsészkaron is részt vettem a HÖK munkájában. Mint képviselő főleg a GTIs programok és események megszervezésében szeretnék aktív részt vállalni, hogy minél több közösségi élményben legyen részetek az egyetemi éveitek alatt. Természetes minden egyéb kérdéssel is fordulhattok majd hozzám.
Emődi Máté
Sziasztok!
Emődi Máténak hívnak és a GTI mesterszakos hallgatója vagyok, MBA képzésen. Mindig is érdekelt a hallgatói ügyekkel való foglalatosság, hallgatótársaim informálása, illetve segítése. A korábbi egyetemi tanulmányaim ideje alatt is részt vettem a hallgatói önkormányzat munkájában küldöttgyűlési tagként és tisztségviselőként egyaránt. Remélem megtiszteltek bizalmatokkal és szavazataitokkal!
Jaczkó Gergő
Tisztelt ELTE-sek!
Először is, köszönöm a lehetőséget 10 évfolyamtársamnak, akik aláírásukkal támogatták a jelöltségemet.
Küldöttgyűlési tagként, az lesz a célom, hogy a többi taggal, a jövőbéli elnökkel valamint az egyetem központi hivatalaival és egyéb szerzeteivel együttműködve segítsük a hallgatói létet és népszerűsítsük az Intézetet, vállalati partnerség reményében.
Képet nem tudok mutatni magamról, mert a kabala ingemet nem tudtam időben kivasalni, a nélkül pedig nem illik. Amúgy én vagyok a magas barna, aki soha nem parkol az egyetem területén, néha válaszol a tanár kérdésére, gyakran helyesen és mindig Real-os marad!
Hajrá ELTE!
Éljen a GTI!
Kovács Viktória
Sziasztok!
Kovács Viktória vagyok, az ELTE GTI számvitel mesterszakos hallgatója. Alapszakos diplomát a BME-GTK-án szereztem, ahol szintén érdekelt, hogyan hozhatom ki a legtöbbet az egyetemi éveimből, így akkor demonstrátorként tevékenykedtem. Ebben az új környezetben szeretném beleásni magam az ELTE új karának a működésébe, és a legjobb tudásom szerint hozzájárulni a GTI-s sikerekhez. Örülnék, ha az újonnan létrejövő GTI HÖK-nek én is tagja lehetnék, ezzel segítve minél zökkenőmentesebb féléveket létrehozni az oktatók és hallgatók számára.
Marosvölgyi Alex
Horváth Anna Éva

 

Leave a Reply