Erasmus

Véget ért az Erasmus7

Az Erasmus7 az ELTE HÖK Külügyi Bizottságának több éves hagyományokra visszatekintő rendezvénye, melynek célja, hogy a pályázati időszak alatt a hallgatók a lehető legrészletesebb tájékoztatást első kézből kapják meg.

A roadshow keretében 9 kari tájékoztató előadás megrendezésére került sor, melyen több mint 700 hallgató vett részt. A tájékoztató előadások mellett az idei év során a rendezvény palettája kibővült közvetlen beszélgetéssekkel is, amelyeken a korábbi évek Erasmus+ programban részt vett hallgatói igyekeztek személyes tapasztalatikat és hasznos tippjeiket megosztani az érdeklődőkkel.

A rendezvénysorozat azonban nem csak azoknak ajánlott, akik az idei év során kívánnak pályázatot benyújtani, hiszen sosem lehet elég korán informálódni az ELTE és Európa legsikeresebb ösztöndíj-programjáról!

Természetesen nem szabad elfeledni, hogy a pályázati időszak az Erasmus7-et követően korán sem ért véget! A pályázati időszak utolsó napjaiig érdekes programokkal és pályázatok elkészítését segítő workshop-ok tárháza tárul az érdeklődők szeme elé.

A 2017-es pályázati időszak a jubiláló Erasmus+ program következtében kiemelkedő szerepe tett szert, így az Egyetemünk vendégül látja az Erasmus Roadshow-t 2017. február 28-án. (https://www.facebook.com/events/1733919543589200/)

A pályázatokat 2017. március 4. 23:59-ig kell leadni a Neptun felületen!

Ha kérdésed merülne fel fordulj bizalommal a Hallgatói Önkormányzat külügyekkel foglalkozó tisztségviselőihez!

Mindenkinek sikeres pályázást kívánunk!

Erasmus+ is waiting for you!

A pályázati felhívás: https://www.elte.hu/erasmus/palyazat

Leave a Reply